Τηλ παραγγελιών: 6978774975 *Δευτ-Παρ 10:00-20:00
Expand search form

Πιστοποιήσεις

Αριθμός Γνωστοποίησης ΕΟΦ

Όλα τα διατροφικά μας προϊόντα φέρουν τον αριθμό πρωτοκόλλου γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ. στις ετικέτες τους.

Σφραγίδα Έγκρισης Επιστημονικού Συμβουλίου Αλόης

Ο Ι.Α.S.C. είναι ένας παγκόσμιος μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος ιδρύθηκε το 1981 με σκοπό την ενημέρωση και προστασία των καταναλωτών. Χρησιμοποιεί ένα αυστηρό πρόγραμμα δοκιμών το οποίο μόνο οι εταιρίες που πληρούν τις προδιαγραφές μπορούν να εμφανίζουν στα προϊόντα τους τη σφραγίδα έγκρισής του.

Πιστοποίηση ασφάλειας και ποιότητας NSF

Το ιδιόκτητο εργοστάσιο Forever Nutraceutical όπου παρασκευάζονται τα συμπληρώματα διατροφής μας έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τις προϋποθέσεις του προγράμματος πιστοποίησης NSF (National Sanitary Foundation), ενός οργανισμού πιστοποίησης με τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας ανά τον κόσμο. Η πιστοποίηση επιβεβαιώνει πως το εργοστάσιο ακολουθεί τις σωστές πρακτικές για την παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων των ΗΠΑ. Για την πιστοποίηση αυτή ελέγχονται όλα τα στάδια της παραγωγής, από το πρώτο έως και το τελευταίο, μέχρι και το τελικό προϊόν της παραγωγής.

Πιστοποίηση NSF for Sport

Με την πιστοποίηση N.S.F. for Sport, μια ακόμη προσθήκη που υποδεικνύει τη δέσμευση της Forever για άριστη ποιότητα, επιβεβαιώνεται ότι το εργοστάσιο Forever Nutraceutical ακολουθεί σωστές πρακτικές για την παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής και προϊόντων για αθλητές σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων των Η.Π.Α. και επιπλέον πως στο εργοστάσιο δεν παρασκευάζονται, αποθηκεύονται, διανέμονται ή επεξεργάζονται ουσίες απαγορευμένες από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Anti-doping (W.A.D.A.).

Πιστοποίηση Dermatest

Τα 106 προϊόντα μας που δοκιμάστηκαν από το συγκεκριμένο εργαστήριο πιστοποιήθηκαν ως υποαλλεργικά, διότι δεν ερεθίζουν το δέρμα και είναι μη τοξικά.

Μέλος της Leaping Bunny

Είμαστε υπερήφανο μέλος της Leaping Bunny, της μεγαλύτερης οργάνωσης για την ηθική μεταχείριση των ζώων από τους ανθρώπους, που βεβαιώνει ότι ούτε τα προϊόντα μας ούτε τα συστατικά τους είναι αποτέλεσμα δοκιμών σε ζώα.

Kosher Rating

Το “Kosher Rating” θεωρείται σύμβολο ασφάλειας και ποιότητας. Έχουμε έγκριση Kosher που δίνεται σε προϊόντα που πληρούν ιδιαίτερα αυστηρά πρότυπα αγνότητας και ποιότητας για την Ιουδαϊκή Κοινότητα.

Πιστοποίηση Halal

Όλα τα προϊόντα που έχουν τη συγκεκριμένη σφραγίδα παράγονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του συμβουλίου Halal για να είναι κατάλληλα για την ισλαμική κοινότητα. Για να μπορεί ένα προϊόν να πάρει τη συγκεκριμένη σφραγίδα, δεν θα πρέπει να περιέχει ζωικά παράγωγα.

Εισηγμένη στην Kölner Liste

Δίνεται σε όσα προϊόντα έχουν ελεγχεί και έχουν βρεθεί αρνητικά σε παράνομες ή άλλες αναβολικές ουσίες και είναι ασφαλή για χρήση από επαγγελματίες αθλητές.

Πιστοποίηση ISO

Συμμόρφωση με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, όπως ορίζει το πρότυπο του Διεθνούς Οργανισμού Προτυποποίησης (International Organization for Standardization).