Τηλ παραγγελιών: 6978774975 *Δευτ-Παρ 10:00-20:00
Expand search form
aloe vera

 

 

Το Αloespot είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το 2013. Δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας, ευεξίας και ομορφιάς σε συνεργασία με τον νούμερο 1 παραγωγό, καλλιεργητή και διανομέα προϊόντων με βάση την αλόη βέρα παγκοσμίως, την Forever Living Products.

Μείωση 90% στη χρήση νερού, συσκευασίες από 85% ανακυκλωμένα υλικά, εκτυπώσεις με μελάνι φιλικό προς το περιβάλλον, περισσότερα από 50 εκατομμύρια φυτά αλόης που καθαρίζουν τη γη από τόνους CO2, φυσικά λιπάσματα, είναι μερικοί από τους τρόπους που σεβόμαστε τον πλανήτη.

Οι εγκαταστάσεις της Forever Living έχουν κερδίσει κορυφαίες πιστοποιήσεις για την παραγωγή, την ποιότητα, την ασφάλεια και την διαχείριση. Τα προϊόντα έχουν επίσης ποικίλες εγκρίσεις, όπως την πιστοποίηση Leaping Bunny, καθώς δεν πραγματοποιούμε πειράματα στα ζώα σε κανένα στάδιο παραγωγής τους.

Σε συνεργασία πάντα με την Forever Living αλλά και με βάση τη δική μας εμπειρία, καθοδήγηση και υποστήριξη, μπορείς να κάνεις το πρώτο βήμα σε μια νέα καριέρα στον κόσμο της υγείας, ευεξίας και ομορφιάς, της online εργασίας και επιχειρηματικότητας. Μια συνεργασία που στόχο έχει να αναδείξει τα ταλέντα σου, να σου ανοίξει νέους ορίζοντες και να σου παρέχει καθημερινή εξέλιξη και παντοτινή ασφάλεια.

Εύη Νικολοβγένη