• Κατέβασες τον δωρεάν οδηγό ομορφιάς μου;

     

  • The Path To Greatness ! Το workshop της χρονιάς, που δεν θέλεις να χάσεις.

Καλώς Ήρθατε

Γεια σου!

Θα ήθελα να μοιραστώ λίγες πληροφορίες για μένα, ώστε να με γνωρίσεις καλύτερα.

Σπούδασα στο τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων κα Πολιτισμού της Παντείου και στην Ανώτερη Δραματική Σχολή «Βεάκη», Υποκριτική . Όνειρό μου ήταν να γίνω ηθοποιός , και πραγματικά , αισθάνομαι πολύ τυχερή καθώς ανήκω σ” αυτούς που έκαναν το όνειρο τους πραγματικότητα. Όμως, η καθημερινότητα, που αντιμετώπισα ως εργαζόμενη, ήταν πολύ διαφορετική απο αυτή που είχα φανταστεί. Εξαντλητικά ωράρια, άσχημες συνθήκες εργασίες, μεγάλη ποσότητα άγχους και ανησυχίας. Δυστυχώς, μετά απο έξι χρόνια απασχόλησης στο χώρο του θεάματος, σε οικογενειακό κατάστημα γυναικείων ρούχων και πολλά άλλα πόστα εργασιών, η υγεία μου κλονίστηκε. Κάτι που με ταρακούνησε πολύ δυνατά.

Αναρωτήθηκα, πως κάτι σίγουρα δεν πάει καλά στην ζωή μου, για να έχω προβλήματα υγείας στα 25 μου…. Αυτή η περιπέτεια με οδήγησε στο να εξετάσω καλύτερα την ζωή μου. Να αναζητήσω τελικά,τι μου αρέσει και τι όχι. Τι θέλω να περιλαμβάνει η καθημερινότητα μου, και τι όχι. Πώς θέλω να ξυπνάω κάθε μέρα, και πώς θέλω να είμαι ως άνθρωπος.

Μετά από μία εξαετία μεγάλων αλλαγών,  δουλειάς με τον εαυτό μου, έρευνας, διαβάσματος, σεμιναρίων και δοκιμών είμαι πολύ χαρούμενη! Επειδή αλλάζοντας την δική μου ζωή προς το καλύτερο,  μπορώ σήμερα να μοιραστώ όλα τα βήματα που ακολούθησα, ώστε να δημιουργήσω μια ευχάριστη καθημερινότητα. Τι με βοήθησε σ” αυτό το ταξίδι.  Έτσι, δημιουργήθηκε κι αυτή η ιστοσελίδα, όπου μπορώ να μοιραστώ όλα όσα έμαθα, με όλους όσους επιθυμούν να αλλάξουν κάτι στη ζωή τους .

Aν έχεις βαρεθεί να νιώθεις κουρασμένος-η,

Αν δεν αντέχεις άλλο να βλέπεις το πρόσωπό σου και το σώμα σου στον καθρέφτη και η εικόνα τους να μην σ” αρέσει ,

Αν έχεις βαρεθεί να αισθάνεσαι πελαγωμένος-η μέσα στο άγχος, το στρες και τα προβλήματα , τότε είσαι στον σωστό χώρο την κατάλληλη στιγμή!

Είναι για την αυτοπεποίθηση σου,
την ποιότητα της καθημερινότητάς σου,
το δικαίωμα σου να έχεις μια χαρούμενη και αρμονική ζωή,
όπως ακριβώς την επιθυμείς !

Είμαι η Εύη Νικολοβγένη και πάθος μου είναι να βοηθάω ανθρώπους να φαίνονται και να αισθάνονται στα καλύτερα τους !

Με εκτίμηση,

Εύη